Donează prin Paypal

Dacă vreți să sprijiniți proiectele Asociației Susținerea Inițiativelor Sănătoase puteți alege să donați prin sistemul de plăți eletronice Paypal. Pentru asta aveți nevoie de un card bancar cu care puteți efectua plăți electronice. Nu veți plăti nici un comision și nici o taxă suplimentară.

Direcționează 2%

Poți fi alături de noi direcționând cei 2% din impozitul pe venit aferent anului 2015. Pentru că lucrurile magice se întâmplă atunci când oamenii se adună în jurul aceleiași idei!

Descarcă Formularul 230 (pentru venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (dacă ai realizat şi alte venituri – din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc.).

Trimite formularul completat prin poștă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) pe adresa Asociației (Șoseaua Păcurari nr. 127, et. 5, Iași) până la data de 15 aprilie 2016 sau la Administrația Financiară de care aparții până la data de 25 mai 2016.

Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 2%, banii rămân statului.

Direcționează 20%

Puteți fi alături de noi redirecționând cei 20% din impozitul anual pe profit. În felul acesta puteți verifica modul în care s-au folosit banii și să deveniți sponspori ai Asociației Susținerea Inițiativelor Sănătoase.

Depune în contul asociației

Cont in lei: RO42 INGB 0014 0000 5100 8911, deschis la ING BANK.